Over ons

Wat doen we?

Werf010 biedt een afwisselend programma van events op het gebied van inspiratie, persoonlijke ontwikkeling en zingeving. Van interactieve lezingen en wandelingen tot boekbesprekingen en maaltijden met interessante tafelgenoten en een goed gesprek, steeds rond een actueel thema.

Wie zijn we?

Werf010 is een open community die je de gelegenheid biedt om je denken te laten prikkelen en je waarden en handelen onder de loep te nemen. We laten ons inspireren door cultuur, filosofie en christelijke bronnen. Je ontmoet andere interessante mensen, hoort hun ervaringen en laat je daardoor inspireren. Zo werk je aan je eigen persoonlijke ontwikkeling en kan je een bijdrage hebben in de ontwikkeling van anderen. Maak hier kennis met de oprichters van deze community.

Waar komt de naam vandaan?

Wie denkt aan Rotterdam, denkt gelijk ook aan scheepvaart. Bij die scheepvaart horen ook de vele werven, die Rotterdam ooit rijk was. Op zo'n werf worden schepen gebouwd en onderhoud gepleegd. Zo'n omgeving wil Werf010 figuurlijk bieden aan iedereen die mee wil doen.

Werf010 heeft geen winstoogmerk. Het entreegeld van de events dekt in de meeste gevallen slechts een deel van de kosten. Werf010 is een initiatief van de Pelgrimvaderskerk in Rotterdam-Delfshaven, Werf010 ontvangt van hen dan ook een jaarlijkse subsidie.

Meer over de Pelgrimvaderskerk lees je hier.